ДО 100-річчя ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ МИКОЛИ АМОСОВА

До 100-річчя від дня народження М. М. Амосова у нашому видавництві вийшло друком видання Олеся Волі «Зустрічі з Миколою Амосовим». 
 
У вступному слові автор зазначив: "Рішенням ЮНЕСКО – Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури, 2013-й рік оголошений роком Миколи Михайловича Амосова у зв’язку зі століттям від дня його народження. Про великого хірурга, ученого й громадянина знає весь цивілізований світ, і, хоча з дня смерті минуло понад десять років, а необхідність в присутності Миколи Амосова ще гост­ріша. Поза будь-яким сумнівом: Микола Амосов – настільки значуща постать, що його завжди не вистачатиме. Щодо мене особисто, то я неймовірно вдячний Усевиш­ньому, що випало заприязнити з Миколою Михайловичем, адже саме Амосов, як рідко хто, вплинув на формування мого світогляду, а отже – й долі. Пропоную читачеві записи вражень од зустрічей, котрі ретельно, нічого не приховуючи й не вигадуючи, зафіксував у своєму щоденнику".
amosov1 
Зміст книги:
1. Геніальний вчений, унікальний лікар, славний украї­нець – Микола Амосов (В. І. Кушерець).
2. Від автора.
3. «Необхідна революція...» (зустріч перша).
4. У клініці (зустріч друга).
5. Державний соціалізм себе не виправдав... (зустріч третя).
6. Акули стали ще зубастішими... (зустріч четверта).
7. Василь Василашко. АМОСОВірш).
 
Запрошує всіх доторкнутися до історії визначної постаті, ВЕЛИКОГО ЛІКАРЯ І ВЕЛИКОГО УКРАЇНЦЯ. Репрезентова книга вже у продажу!  
© 2015, Видавництво "Знання України". All Rights Reserved.

Search