ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

Щиро вітаємо видатного українського вченого-економіста Варналія Захарія Степановича із 60-річчям! Здоров’я, творчої наснаги, успіхів, злагоди і спокою у родині та державі.

 

З надією на подальшу плідну співпрацю,
Колектив видавництва
 
_-Варналій З. С. народився 21 лютого 1955 р. в селі Крива Балка Саратського району Одеської області в сім’ї хліборобів.
У 1975 р. поступив, а у 1980 році закінчив економічний факультет Київського державного університету ім. Т. Г. Шевченка за спеціальністю: економіст, викладач політичної економії. Науково-педагогічну діяльність розпочав у 1980 р. асистентом кафедри політекономії Кам'янець-Подільського сільськогосподарського інституту. З 1992 року пов’язав  свою долю з рідним  економічним факультетом Київського університету імені Тараса Шевченка, де зараз працює професором кафедри фінансів. Науково-педагогічний стаж – 35 років.
Варналій З. С. – відомий український вчений-економіст, автор понад 380 наукових праць загальним обсягом понад 500 д. а., у тому числі – 42 монографії, 7 підручників з грифом МОН України та 14 навчальних посібників, 9 із яких з грифом МОН України. Все це є вагомим підґрунтям для підготовки висококваліфікованих економістів на вітчизняних теренах. Водночас наукові праці професора Варналія З. С. публікуються в Німеччині, Польщі, Білорусі, Казахстані, Росії.
Варналій З. С сформував наукову школу України з актуальних проблем розвитку підприємництва, фінансової та податкової політики, забезпечення економічної та фінансової безпеки держави: підготував 8 докторів та 15 кандидатів економічних наук.
За його участю розроблено низку важливих для економіки України програм, стратегій та нормативно-правових актів, що стали вагомим внеском в розбудову Української держави.
 
Пропонуємо вашій увазі нові видання Варналія З. С., що присвячені ювілею автора.
 
Varnaliy-biblio         Varnaliy-KIP

 
© 2015, Видавництво "Знання України". All Rights Reserved.

Search