Презентація "Програми спасіння"

35_img

У ході Міжнародної книжкової виставки-ярмарку «Медвін – 2010» 8.04.2010 р. на стенді видавництва «Знання України» відбулася презентація нової книги Канигіна Ю. М., Кушерця В. І. «Программа Спасения: Библия в современном представлении» (рос. мов.).

Канигін Ю. М. – доктор економічних наук, професор. Член Спілки письменників України. Автор численних наукових і науково-популярних робіт у галузі економіки, інформатики, історії науки. Особливо широкого резонансу набули такі його книги, як «Шлях аріїв», «Початок і кінець часів» та ін.

Кушерець В. І. – доктор філософських наук, професор, голова правління Товариства «Знання» України. Автор наукових і науково-популярних робіт з проблем когнітології, філософії освіти, соціології знання, громадської думки: «Формування громадської думки», «Знання як стратегічний ресурс суспільних трансформацій» та ін.

У репрезентованій книзі автори відповідають на запитання: Як подолати критичний етап сучасного історичного розвитку? Якою має бути Програма Спасіння? Як нині інтерпретувати Біблію та інші Першокниги?

© 2015, Видавництво "Знання України". All Rights Reserved.

Search