Вітання від Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів

Afonin

Створення і відкриття видавництвом власного сайту у наш час не є проблемою з точки зору технічного виконання. Однак, з психологічного кроку — це надзвичайно непростий, напружений момент. Це все одно що відкрити для всіх двері у власний будинок чи душу, які, зазвичай, раніше були відчинені лише для вузького кола дуже близьких людей.

Оце усвідомлення виходу «на люди» багатьох стримує від відкриття своєї сторінки в мережі Інтернет або звужує її параметри лише до офіційної вивіски в інформаційному просторі.

Видавництво ж «Знання України», якому у серпні нинішнього року виповнюється перше десятиріччя, я відношу до тих, кому є з чим іти до колег, до споживачів, до людей. Ставлення колективу і керівників до справи, яку вони роблять, суто професійне, чесне і відкрите. Їм нема чого цуратись і ховати навіть від занадто допитливих очей.

Повага до книги, до людей, до благородної справи книготворення є візитною карткою цього колективу.

І тому, щиро вітаючи колектив видавництва «Знання України» з новим значущим кроком — створенням власного Інтернет-ресурсу, хочу побажати, всупереч усім проблемам і незгодам, які очікують кожного, хто обрав непросту професію видавця, високих досягнень у творчості й успіхів у творенні головного засобу формування людської особистості, нації й держави — української книги.

Олександр Афонін,

президент Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів,

заслужений працівник культури України

© 2015, Видавництво "Знання України". All Rights Reserved.

Search